Despre mine

Fotografia mea
Sunt un tip destul de echilibrat. Sociabil, iubitor de carti si sport.

Bine v-am gasit!

Exclusive blog, este dupa cum spune si numele, un blog. Acest blog se vrea a fi mai special decat alte bloguri prin simplul fapt ca el va fi facut dupa chipul si asemanarea utilizatorilor. Puteti veni si dumneavoastra cu o parere pe care sa o dezbatem. Sper sa va simtiti bine!

Ce parere aveti despre blog?

luni, 28 februarie 2011

Counter-Strike 1.6

Daca aduci vorba de gaming majoritatea oamenilor se vor gandi la Counter-Strike 1.6. Acest joc a revolutionat dupa parerea mea shooter-ele, si nu numai, intreaga industrie a gaming-ului. Insa nu este totul roz la Counter, desi este frumos, si practicat de multa lume el creaza dependeta si o desprindere de lumea reala.
Dupa ce descoperi frumusetea jocului, nu o mai iesi afara la fel de mult, si probabil vei ceda multe activitati in favoarea Cs-ului. Si eu sunt un practicant al acestui joc. Ma declar multumit de el, si incerc sa ma joc cat mai putin si sa ma ocup de lucruri mult mai uitel. Probabil ca multi ar spune ca ar rezista fara Cs 2 luni, 3 luni, 1 AN. Dar probabil ca acestia sunt doar niste tipi care fac pe "super eroii" . Exact cum spunea celebrul si foarte tanarul hip-hop-er Vescan : "Pe vremuri visul unui pusti era un mountain bike, acum e sa ajunga cel mai bun la Counter-Strike." Cu asta am incheiat, bafta la frage!

6 comentarii:

  1. Tu, fără cs ? S-o văd şi pasta . glˇ~hfˇ~

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu fara Cs e mult mai posibil. Tu? Pace :) !

    RăspundețiȘtergere
  3. niciodata nu voi sta departe d al-2-lea cel mai bun prieten al meu...dp rafa desigur...prietenul meu Counter-Strike:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa imi fie mila de prietena ta alpinash(hai draga in pat,draga lasa-ma sa fac frag)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-i jocul asta urat...?..Cum puteti rezistra sa-l aveti in calculator...eu l-as sterge demult:-j..mi-as lua Crossfire sau ModernWarfare 2 [-(

    RăspundețiȘtergere