Despre mine

Fotografia mea
Sunt un tip destul de echilibrat. Sociabil, iubitor de carti si sport.

Bine v-am gasit!

Exclusive blog, este dupa cum spune si numele, un blog. Acest blog se vrea a fi mai special decat alte bloguri prin simplul fapt ca el va fi facut dupa chipul si asemanarea utilizatorilor. Puteti veni si dumneavoastra cu o parere pe care sa o dezbatem. Sper sa va simtiti bine!

Ce parere aveti despre blog?

luni, 28 februarie 2011

La doctor..

Luni 28 februarie am fost la doctor pt. 1 control, deoarece imi revin dupa o perioada mai putin buna din punct de vedere al sanatatii. Am primit instructiuni clare ca nu trebuie sa astept la rand, ci sa ma duc la asistenta( o persoana care teoretic ar trebuii sa fie deschisa, simpatica si dornica de ajutor. Numai ca aceasta persoana nu era tocmai dupa placul meu. Avea o privire care spunea : "iotal si pasta, iar a venit la mine, oare sunt singura care face treaba aici?").  Cand m-am dus sa ii spun ca sunt gata sa intru pentru consultatie, asistenta a considerat ca nu este nevoie sa se uite la mine cand vorbeste, si cu capul in niste foi mi-a raspuns cu un "entuziasm" iesit din comun ca trebuie sa astept pe hol. M-am gandit ca doamna doctor este ocupata si nu ma poate primi in momentul de fata. Si am asteptat, si am asteptat, si am asteptat si dupa ce am asteptat 30 de min, am mai asteptat inca pe atat. Dupa 1h de asteptat, domnisoara asistenta a hotart ca am asteptat destul si ca pot intra. Cand dau sa intru in cabinet, o cucoana care nu prea avea treaba cu moda, dar ce sa ii faci, se grabeste sa intre. Eu politicos cum sunt de fel am vorbit politicos si i-am spus ca eu urmez. Doamna cu pricina, s-a uitat peste umar, cu o privire gen Daniela Crudu cand vede ecuatiile de gradul 2, mi-a spus: "ehh" si fara nici o ezitare a intrat in cabinet.
Doamnele care erau la rand mi-au spus ca trebuia sa intru eu, dar foarte plictisit si gata sa ignor prostia si nesimtirea omeneasca le-am raspuns pe 1 ton plictisit ca asta e lumea. Dar cat timp asteptam sa iasa "Mrs. Fashion" m-am gandit ca poate din cauza sufletului bun unor oameni se nasc specimene fara bun simt, care cred ca iei sunt centrul pamantului si ca daca lor le merge bine le merge tuturor la fel. Gand a iesit pe usa cabinetului, "Mrs. Fashion" a avut ceva dificultati, probabil din simplul fapt ca acasa mananca doar ceafa de proc si ceapa, poate ca deaia se afla la doctor. In sfarsit am reusit sa intru in cabinet, unde am aflat ca tratamentul pe care l-am facut a dat randament maxim. Dupa consultatie trebuia sa iau o scutire medicala, ca sa le arat profesorilor motivele care m-au tinut departe de invatatura. Cand "fericita" asistenta mi-a adus scutirea am intrezarit un zambet pe fata ei, asta mi-a dat de gandit ca poate mayasii au dreptate.

5 comentarii:

  1. Misto intamplarea...e bine ca te-ai vindecat;)...Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva asemănător mi sa întămplat şi mie...dar de asa sunt unii oameni , mai ales ca trăim în Romănia . Important este ca eşti sănătos .

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca esti sanatos,nu uita traim in Romania

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti un baiat cu stil,cumsecade,destept...ce vrea lumea mai mult...asta e noul presedinte al tarii:))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Gen "vezi ca ti-ai luat fite"..eu intru prima...

    RăspundețiȘtergere