Despre mine

Fotografia mea
Sunt un tip destul de echilibrat. Sociabil, iubitor de carti si sport.

Bine v-am gasit!

Exclusive blog, este dupa cum spune si numele, un blog. Acest blog se vrea a fi mai special decat alte bloguri prin simplul fapt ca el va fi facut dupa chipul si asemanarea utilizatorilor. Puteti veni si dumneavoastra cu o parere pe care sa o dezbatem. Sper sa va simtiti bine!

Ce parere aveti despre blog?

duminică, 6 martie 2011

La turneu

In perioada 5-6 martie am fost sa imi vizitez bunicii. Initial ma gandeam ca ma voi plictisii dar am primit o oferta tentanta de a asista la un turneu de tenis de masa. Erau in jur de 70 de oameni dornici de a castiga premiul cel mare. Acest turneu avea fiecare ingredient pt. a iesi ceva frumos, avea pana si tipul cel smecher, bun si retras.
In tribuna oamenii insa nu acordau prea mult interes Turneului National de Tenis de Masa, pana si oficialii turneului(stateau in spatele meu) se aratau foarte dezinteresati, spuneau bancuri cu olteni. In ciuda acelor oameni am privit cu uimire si cu respect oameni care la fel ca mine faceau abstractie de publicul dezinteresat si isi vedeau de treaba. Astazi a fost finala, castigata, daca are vreo importanta, de Adrian Crisan(cel mai bun jucator roman, se antreneaza in Germania) . A fost o experienta placuta care a trebuit impartasita cu voi.

3 comentarii:

  1. Frumos... trebuia sa'i ceri autograf :>

    RăspundețiȘtergere
  2. Erai tu in casa ..nu erau 70 de oameni ..erau doar 4 ..si nu era turneu ..era un simplu joc..si defapt tu nu participai ..tu doar stateai pe bara plictisit inventand povesti ca sa se incheie vizita cat mai repede :D

    RăspundețiȘtergere
  3. misto..sper ca data viitoare sa castigi...hey bafta rafa;)

    RăspundețiȘtergere