Despre mine

Fotografia mea
Sunt un tip destul de echilibrat. Sociabil, iubitor de carti si sport.

Bine v-am gasit!

Exclusive blog, este dupa cum spune si numele, un blog. Acest blog se vrea a fi mai special decat alte bloguri prin simplul fapt ca el va fi facut dupa chipul si asemanarea utilizatorilor. Puteti veni si dumneavoastra cu o parere pe care sa o dezbatem. Sper sa va simtiti bine!

Ce parere aveti despre blog?

marți, 1 martie 2011

Prostia omeneasca

A fost nevoie de 8 ani sa realizez prostia colegilor mei. 96% din colegii mei sunt foarte inculti si cu un simt al realitatii extrem de redus. Prostia lor nu poate fi redata prin aceste cuvinte, dar voi incerca sa imi exprim parerea cat mai clar si mai pe intelesul tuturor.
Astazi "minunatul" nostru director a decis ca noi elevii claselor a8-a suntem necunoscatori in domeniul drogurilor, asa ca a avenit un domn care sa ne vorbeasca despre "URMARILE DROGURILOR" . Bineinteles ca domnul director habar nu avea de faptul ca elevii claselor a8-a sunt un fel de Discavari al drogurilor si viciilor. Acel domn, Cosmin dupa numele CD-ului adus de dansul(s-a crezut mult prea important sa ne spuna numele lui. Probabil ca nu orisicine poate fi capabil si merita sa ii tina minte numele) , s-a chinuit sa ne arate, prin imagini si interviuri cum drogurile ne pot distruge viata. Colegilor mei li se parea amuzant si foarte penibil familie defaimate de droguri si astfel de vicii. Mr. Cosmin ne-a relatat povestea unei familii dependente de droguri. Pana si mezinul familiei era injectat la ore fixe in gat. Foarte tare, nu e asa? Asta a fost reactia colegilor mei. Probabil in capul lor de animale proaste : "Ce tare, daca mi-ar face si mi-e babacu asa as fi cel mai bengos sa moara familia mea" . Pai ce sa le faci oamenilor ce tin salamul in CD Player si nu in frigider. Dupa aceasta activitate foarte educativa(care in loc sa le reduca elevilor curiozitatea despre droguri, le-a amplificat-o: "Sa moara ce am mai pe interes trebe sa il sun pa frendu meu sa mergem la ala din spate la Omnia" . Fredonand din baladele lui guta(stiu ca am scris cu "g" mic, dar guta nu merita sa fie substantiv propriu) au iesit mandrii nevoie mare pe usa gandindu-se la viitorul lor de deal-eri.
A2-a intamplare care a dovedit inca o data inteligenta colegilor mei, a fost la ora de dirigentie, cand diriga mea s-a hotarat ca suntem o clasa perfecta si ca ar trebuii sa jucam un joc de societate, ca si asa de.. Jocul nominalizat a fost "baba oarba"(un joc fenomenal care trebuie sa il joci neaparat in viata, ca doar de nu vrei sa fi privit ca un ciudat pe strada si oamenii sa zica despre tine: "HAHAHAH uite-l si pala ce prost e, se citeste pa fata lui ca nu a jucat "baba oarba" omorati-l. Regulile jocului sunt extrem de simple, probabil deasta este practicat de atat de multa lume. Unul mai prost este legat la ochi si trebuie sa ii prinda pe ceilalti care fac eforturi fabuloase sa nu fie capturati. Nu stiu din ce motiv aceasta activitate este una incredibila. In toata valmaseala din clasa probabil ca  diriga s-a incalzit si a decis sa mai arunce ceva de pe ea. Oricum era prea imbracata. In maieu si in pantaloni mulati a intrat la joc impreuna cu zoo.) . Animalelor(colegilor mei) li s-a parut o idee geniala care nu putea iesi de cat pe acolo pe unde elimini excrementele. Eu cu mai multa inteligenta am hotarat ca nu am timp sa imi irosesc o ora din viata(ca tot mai irosisem una) si am decis sa nu ma joc. Suzana(diriga) a fost foarte dezamagita de cineva care isi daduse seama ca ea face puzzel-e din cereale si mi-a dat drept pedeapsa sa aleg jocurile pentru urmatoarele saptamani. Multumit ca pot sa fac ceva folositor pt. animale am acceptat.
Cred despre mine ca nu ma incadrez in aceasi categorie cu astfel de oameni desii atrag gazele de zici ca fac manele.

4 comentarii:

  1. baba oarba ma jucam la gradinita da in clasa a VIII-a?

    RăspundețiȘtergere
  2. Amuzant :)) , cum sa te joci "baba oarba" ? :)) Mă întreb ce joci vei alege :)) . app vin la sc :X

    RăspundețiȘtergere
  3. mda..ce sa le ceri clasa aVIIIa si se joaca baba oarba...la cum te stiu sigur ve-i alege un joc care nu il va intelege nimeni deoarece toti colegii tai nu inteleg mai nimic ce are legatura cu viata(exceptii cativa....)..mda deci pan` la urma colegii tai nu prea s-au nascut cu IQ-ul tau...

    RăspundețiȘtergere
  4. Diriga a facut ravagii ...eu eram pe jos..adica ..inteleg ..nu vezi...te lovesti de tabla ..da, sa o faci de trei ori? ... si dupa aia sa nu te saturi decat cand esti aproape sa iti rupi picioru in scaun :)).8-A ce sa zic :))......

    RăspundețiȘtergere